Uczniowie klasy II wzięli udział w ciekawych zajęciach kulinarnych, podczas których przygotowywali zdrowe i kolorowe kanapki. Dzieci samodzielnie dobierały składniki – pełnoziarniste pieczywo, świeże warzywa, ser, wędliny oraz zioła. Podczas pracy uczniowie nie tylko rozwijali swoje umiejętności kulinarne, ale także przypomnieli sobie zasady zdrowego odżywiania i znaczenie drugiego śniadania dla energii i dobrego samopoczucia w szkole. Największą radość sprawiła oczywiście wspólna degustacja przygotowanych kanapek. Każda była wyjątkowa i smakowała wyśmienicie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • IMG20251003081753
  • IMG20251003081802
  • IMG20251003082125
  • IMG20251003082249
  • IMG20251003082335
  • IMG20251003082350
  • IMG20251003082404
  • IMG20251003082806
  • IMG20251003083857
  • IMG20251003083907
  • IMG20251003083936
  • IMG20251003084055
  • IMG20251003084816
  • IMG20251003084854
  • IMG20251003084938
  • IMG20251003090015
  • IMG20251003090018
  • IMG20251003090027
  • IMG20251003090029
  • IMG20251003091038
  • IMG20251003091038_1
  • IMG20251003091046
  • IMG20251003091107
  • IMG20251003091123
  • IMG20251003091137
  • IMG20251003091151